Servicii

PROIECTARE

Principala activitate a 2IND consta in furnizarea de solutii integrate de securitate si siguranta, consultanta si proiectare pentru orice gen de obiectiv si la orice nivel de protectie cerut.

Fusce aliquam

Sisteme si instalatii de detectare, semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

Fiecare incendiu provoaca daune din cauza aparitiei fumului si a flacarilor inainte de sosirea brigazii de pompieri si de asemenea vor fi provocate alte daune datorita apei folosite la stingere. Unele costuri sunt inevitabile si din acest motiv este necesara gasirea unei solutii optime intre costurile de instalare a sistemului de detectie a incendiilor si valoarea bunurilor care trebuie protejate.

Datorita faptului ca aparitia incendiilor este un eveniment aleatoriu, avertizarea in caz de incendiu este obligatorie. Din punct de vedere al protectiei vietii, detectia de incendiu trebuie sa poata fi realizata atat automat cat si manual.

Este foarte important sa se stie si ce tip de sistem de detectie si semnalizare incendiu poate maximiza siguranta persoanelor din spatiile protejate si poate reduce la minim pierderile.

2IND ofera o gama completa de optiuni de detectie si alarmare a inceputului de incendiu prin folosirea unei mari varietati de principii de detectie: fum, temperatura, flacara sau combinatii ale acestora. Centralele de detectie si alarmare incendiu pot fi conventionale sau adresabile in functie de marimea si complexitatea obiectivului protejat.

Fusce aliquam

Sisteme si instalatii de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti (sisteme de desfumare)

Sistemele de desfumare ajuta, in caz de incendiu, la mentinerea culoarelor de evacuare fara fum, la imprastierea si evacuarea gazelor toxice, la disiparea caldurii pentru a proteja structura clădirii si la inlesnirea interventiei pompierilor pentru salvarea persoanelor din interiorul cladirii.

Afla mai multe despre aceste sisteme

Cras vitae

Sisteme de alarmare impotriva efractiei

Dupa armare, sistemul de detectie efractie va fi receptiv la o incercare de intrare/efractie prin activarea starii de alarma. Daca este conectat la o firma de monitorizare, echipa de interventie va fi alertata imediat la incercarea de efractie.

O larga gama de detectori care realizeaza detectia pe baza unor tehnologii ca: infrarosu , microunde, vibratii, tehnologie acustica si seismica este disponibila pentru detectarea incercarii de efractie si transmiterea acestei informatii unitatilor de comanda si control.Echipamentele auxiliare ca sirenele si/sau semnalele luminoase ajuta la descurajarea continuarii tentativei de intrare prin efractie.


Cras vitae

Sisteme de supravegere video digitala (TVCI)

Linia completa a sistemelor TVCI reflecta cel mai bun rapoart pret/calitate pentru echipamentele instalate de firma noastra.

Camerele TV, DVR-urile si alte tipuri de echipamente TVCI oferite de noi, asigura o calitate optima a imaginii/inregistrarii pentru o larga varietate de configuratii ale sistemelor TVCI.


Cras vitae

Sistem de control acces

Sistemele de control acces instalate de firma noastra acopera toata gama de cerinte si solutii dedicate asigurarii securitatii fizice,a managementului de personal si bunuri. Sistemele de control acces permit monitorizarea si restrictionarea acceselor in diferite arii protejate permitand controlul atat al persoanelor cat si al ariilor protejate.

Nivelele de control al accesului permit definirea exacta a persoanelor care au acces in spatiile protejate, a intervalului de timp cand se poate face accesul si a spatiilor unde este permis acest acces.

Tehnologiile care stau la baza sistemelor de control permit astazi nu doar controlul accesului ci si integrarea cu diferite alte sisteme care asigura securitatea sau managementul persoanelor si al diferitelor resurse care pot fi mai usor de identificat si alocat folosind structura si elementele unui sistem de control acces.


Cras vitae

Sisteme de interfonie

Acestea asigura un grad sporit de securitate si ofera mai multe facilitati. Cele mai importante dintre acestea sunt comandarea din imobil a incuietorii electrice a usii/portii, accesul in imobil pe baza de cartela, cod tastat, cheie, etc., comunicatie vocala intre postul de interior si cel de exterior si vedere pe timp de noapte in cazul video-interfonului


Cras vitae

Retele voce/date (cablare structurata)

Firma noastra poate proiecta si executa retele voce-date cablate care sa corespunda nevoilor specifice ale fiecarui beneficiar.

EXECUTIE

2ind poate executa toata gama de sisteme complexe de securitate:

1.  Sisteme si instalatii de detectare, semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu

2. Sisteme si instalatii de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti (sisteme de desfumare)

3. Sisteme de alarmare impotriva efractiei

4. Sisteme de supravegere video digitala (TVCI)

5. Sistem de control acces

6. Sisteme de interfonie

7. Retele voce/date (cablare structurata)

8. Automatizari industriale si domestice (automatizari deschidere porti, usi)

9. Sisteme alerta medicala

10. Sisteme de sonorizare

Asiguram intretinere si mentenanta pentru sistemele instalate atat in perioada de garantie cat si in post garantie. Toate echipamentele oferite de firma noastra asigura o calitate optima si acopera o arie bogata de aplicatii in:

  • institutii financiare si banci;
  • supraveghere trafic;
  • supraveghere perimetrala;
  • zone industriale si de comunicatii;
  • aplicatii domestice.

DISTRIBUTIE

Ne ocupam de distributia diverselor echipamente pentru a proteja orice tip de obiectiv sau pentru orice tip de automatizare.

  • echipamente sisteme securitate;
  • automatizari industriale si domestice.

AI UN PROIECT ?

Noi suntem mereu gata de o noua provocare.


CONTACT

Producatorii cu care colaboram: